Bloembakken fleuren winkelrondje Stadshart op

A. de Jonge > Nieuws > Nieuws > Bloembakken fleuren winkelrondje Stadshart op

16 november 2017 / Door A. de Jonge VOF

Bloembakken fleuren winkelrondje Stadshart op

Op vrijdag 10 november 2017 is gestart met het plaatsen van grote bloembakken in het winkelrondje van het Stadshart. Wethouder Janneke Sparreboom heeft een van de 36 bloembakken geplaatst in De Wissel. De bakken worden ook geplaatst in de Kroonpassage, Neringpassage, Promesse en Stadhuisplein en benadrukken het compacte winkelrondje in het Stadshart. De plantenbakken zijn voorzien van gemeentelijk logo en op dit moment gevuld met winterbeplanting.

“Het plaatsen van de bloembakken in het Stadshart is onderdeel van het vergroeningsplan dat in 2016 is vastgesteld door de gemeenteraad. Met het plaatsen van de grote plantenbakken in het winkelrondje, hopen we het Stadshart aantrekkelijker te maken en de verblijfsduur van bezoekers te verlengen”, aldus wethouder Janneke Sparreboom.

Eerder dit jaar werd op het Waagplein een boom geplaatst en werden de groenvakken op het Stadhuisplein aangepakt. Inmiddels zijn ook de hanging baskets in het winkelrondje voorzien van nieuwe (winter)beplanting.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit persbericht kunt u terecht bij Sandra Holtrop, communicatieadviseur op tel. 06-20416383 of via telefoonnummer 14 0320.