Over ons

A. de Jonge > Over ons

In mei 1984 werden de eerste stappen gezet naar het bedrijf zo het er nu is.

Voor mei 1984 bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het telen en snijden van riet in de wintermaanden door Aalt de Jonge en zijn toen 17-jarige neef Klaas de Jonge.

In de zomermaanden werd er gewerkt bij een aannemer in het slootonderhoud, de werkzaamheden speelden zich toen met name af in de huidige Flevopolder. Doordat de werkzaamheden in de aannemerswereld terugliepen en er ontslag dreigde werd op verzoek van de gemeente Lelystad bijgesprongen als inhuurkracht voor allerhande werkzaamheden in het groen. Dit waren de eerste stappen tot oprichting van ons bedrijf.

In de loop der jaren werd de vraag naar geavanceerdere machines met betrekking tot de groenwerkzaamheden uitgebreid naar de huidige tijd en begon het aandeel van de beide zoons en schoonzoon in het bedrijf steeds groter te worden. In maart 1999 zijn de werkzaamheden uitgebreid met aanleg en onderhoudswerkzaamheden bij particulieren en bedrijven. Dit was en is een ideale combinatie met het openbaar groen doordat de machines voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden toch al in bedrijf waren. Op deze manier kan snel en efficiƫnt aan de wensen van de klant worden voldaan.

Dit is nu nog een sterk punt van ons. Efficiƫntie en kwaliteit staan nog steeds hoog in het vaandel.

OVER ONS

De specialist voor al uw groen, aanleg en onderhoud