Nieuwe Natuur

A. de Jonge > Onze Projecten > Wetlands/natuurterreinen > Nieuwe Natuur

Op 14 december 2016 werd, in het bijzijn van gedeputeerde Jan-Nico Appelman de eerste natuur opgeleverd, die via het programma Nieuwe Natuur gerealiseerd is. A. de Jonge is hoofdaannemer van dit werk en vond de samenwerking met Van Werven als gespecialiseerd dienstverlener.

Op 15 hectare grond tussen de golfbaan Harderwold en de Pluvierentocht is een natuurlijke verbindingsstrook aangelegd tussen de twee aangrenzende natuurgebieden Harderbos en Harderbroek. Het voorstel hiervoor is destijds door Natuurmonumenten ingediend bij het programma Nieuwe Natuur en door Provinciale Staten gehonoreerd.

Lees hier meer.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

  • Completed Date: december 14, 2016
  • Categories: Wetlands/natuurterreinen